Home > Help > Vragen en Antwoorden > Aangepaste bibliotheken

Hoe u aangepaste bibliotheken kunt gebruiken (LGPL)

Het gedownloade RRRummy pakket bevat een of meer bibliotheken die worden gedistribueerd onder de GNU LGPL v2.1 licentie.

In het kort, staat deze licentie u toe om de broncode te downloaden, aanpassingen te doen, en RRRummy uw aangepaste versie van de bibliotheek te laten gebruiken.

RRRummy een aangepaste bibliotheek laten gebruiken

1. Download de Java broncode van de bibliotheek van deze website. Zie hieronder voor koppelingen.
  2. Breng uw wijzigingen in de broncode aan. Compileer deze en pak de gecompileerde klassen samen in een .jar bestand.
  3. Maak in de gegevensmap van RRRummy een onderliggende map aan met de naam lib en plaats uw jar-bestand daar. De volgende keer dat u RRRummy start, zal het uw aangepaste bibliotheek gebruiken in plaats van de versie die met de installatie meekwam.

Het pad naar de gegevensmap wordt aangegeven in het Over RRRummy venster.

Broncode downloaden

jlayer1.0.1.zip - Bibliotheek om MP3 geluidsbestanden af te spelen