Inici > Ajuda > Com puc > Aconseguint ajuda

Permetre o no, que RRRummy visiti el lloc web per buscar ajuda (només per a versió instal·lable)

Quan demanes ajuda, RRRummy pot obtenir la informació de la pàgina web, o des dels fitxers d'ajuda que s'han instal·lat al teu ordinador quan vas instal·lar RRRummy. Si RRRummy utilitza els arxius del teu ordinador, llavors pots triar la Llengua dels arxius d'ajuda.

Canviar la manera que RRRummy mostra l'ajuda

Al menú Iniciar una nova partida, clicar
Configuració i Preferencies
, després elegir Aconseguint ajuda.

La Finestra d'obtenció d'ajuda s'obre. Aquí pots triar si utilitzes la pàgina web per l'ajuda, o els arxius del teu propi ordinador. També, pots canviar la Llengua d'aquests arxius del teu ordinador.

Per a una explicació completa d'aquesta finestra, ves a Finestra d'obtenció de l'ajuda.