Inici > Ajuda > Pantalles i Finestres > Obtenint ajuda

Preferències: Obtenir ajuda (només per a la versió instal·lable)

En aquesta finestra, pots triar on RRRummy buscarà l'ajuda. Si la configures per utilitzar els fitxers d'ajuda instal·lats, també pots triar la Llengua.

1. Visitar la web

Si marques aquesta opció, RRRummy visitarà el lloc web per obtenir ajuda. Aquesta és la configuració recomanada, ja que l'ajuda al lloc web sempre està al dia, i pot estar disponible en més llengües que les que estaven disponibles en el moment que es va instal·lar RRRummy a l'ordinador.

2. Utilitzar els fitxers d'ajuda instal·lats

Si marques aquesta opció, RRRummy farà servir els fitxers d'ajuda instal·lats al teu disc dur, que vénen amb la instal·lació de RRRummy. Utilitza aquesta opció si no tens una connexió permanent a Internet.

Amb aquesta opció, pots triar quina Llengua utilitzar:

3. Triar automàticament una Llengua per a mi

Si marques aquesta opció, RRRummy triarà la millor llengua disponible per a tu. Si no pots trobar cap, s'utilitzarà l'Anglès.

Aquesta opció té l'avantatge que com millor s'ajusti una Llengua s'afegeix al programa de RRRummy, i serà elegida de forma automàtica.

4. Utilitzar aquesta Llengua:

Si selecciones aquesta opció, llavors pots triar la Llengua per tu mateix de la caixa de selecció.