Inici > Ajuda > Com puc > Ajuda

Consultar els fitxers d'ajuda des de dins de RRRummy

Pots obtenir l'ajuda directament des de dins de RRRummy.

Veure el contingut de l'ajuda

Al menú Ajuda, clicar
Ajuda
, després elegir Contingut.

Això obre la pàgina principal dels arxius d'ajuda, en una finestra a part.

Si executes RRRummy directament des del lloc web, llavors el teu navegador pot aturar que la "finestra emergent" s'obri. Sovint, es mostra un missatge just a sobre dels menús de RRRummy, que et permet obrir la finestra emergent.

ATENCIÓ: En alguns navegadors, això vol dir que RRRummy s'ha recarregat, i reiniciat de nou. Si estiguessis en una partida, l'hauries de deixar quan RRRummy es reiniciï. És millor provar això, i configurar el teu navegador per permetre que s'obrin les finestres emergents del lloc web rrrummy.com, quan no estiguis jugant una partida.

Més ajuda

En la majoria de finestres, hi ha un botó de Ajuda que obre el fitxer d'ajuda per a aquesta finestra.

I en algunes finestres, on hi ha botons d'ajuda separats per les opcions seleccionades, que obren el fitxer d'ajuda per a aquella opció.

Veure també:

Català
Registre d'usuari