Home > Help > Hoe kan ik > Hulp

De hulpbestanden raadplegen vanuit RRRummy

U kunt rechtstreeks vanuit RRRummy hulp krijgen.

De help-inhoud zien

In menu Help klikt u
Help
, daarna kiest u Inhoud.

Hierdoor wordt de voorpagina van de hulpbestanden getoond, in een apart venster.

Als u RRRummy direct van de website heeft gestart, dan kan het zijn dat uw browser het aparte venster ("popup-venster") niet opent. Vaak wordt dan een mededeling getoond vlak boven de menu's van RRRummy, waarmee u het popup-venster alsnog kunt openen.

WAARSCHUWING: In sommige browsers betekent dit dat RRRummy wordt herladen en opnieuw wordt gestart vanaf het begin. Als u een spel aan het spelen was, heeft u de tafel verlaten als RRRummy herladen wordt. U kunt dit het best uitproberen als u geen spel aan het spelen bent, en dan uw browser instellen om popup-vensters van de RRRummy.com site altijd toe te staan.

Meer hulp

In de meeste vensters is er een knop Help waarmee u het hulpbestand voor dat venster kunt openen.

En in sommige vensters zijn er aparte help-knoppen voor bepaalde opties, die het hulpbestand voor die optie laten zien.

Zie ook: