Inici > Ajuda > Com puc > Sortir

Registra't amb un nom diferent (només per a la versió instal·lable)

Si has configurat el RRRummy per registarte automàticament cada vegada que vas a jugar Online, però encara vols registrar-te amb un nom diferent.

Per fer això, has de permetre a RRRummy que et deixi sortir perquè puguis entrar amb un nou nom d'usuari i contrasenya la propera vegada.

Com sortir

Al menú Iniciar una nova partida, clicar
Partida Online
, després elegir Sortir.

Ara la propera vegada que vagis a jugar Online, veuràs e nou la finestra de registre.