Home > Help > Hoe kan ik > Taal

RRRummy een andere taal laten gebruiken

RRRummy probeert zelf om de beste beschikbare taal te vinden, en als hij er geen kan vinden, gebruikt hij Engels. Maar misschien wilt u RRRummy een van de andere beschikbare talen laten gebruiken.

De taal veranderen

In menu Start nieuw spel klikt u
Instellingen en Voorkeuren
, daarna kiest u Taal.

Het venster Taal wordt geopend. Hier kunt u de taal van RRRummy veranderen, of RRRummy de best passende taal voor u laten kiezen.

Voor een volledige uitleg van dit venster, zie de referentie Taal.

Terug vanuit een vreemde taal

In het geval dat u per ongeluk een vreemde taal heeft gekozen die u niet begrijpt, is er een mogelijkheid om te herstellen.

Eerst drukt u de toetsen Shift+Ctrl+E tegelijk in. Dit zet de taal terug op Engels.

Dan, als u ook geen Engels begrijpt:

In menu Start New Game klikt u
Setup and Preferences
, daarna kiest u Language.

Zorg er voor dat in het venster Taal, de optie Use this language: is geselecteerd, en kies dan de beste taal voor u uit de lijst.

Zie ook: