Home > Help > Hoe kan ik > Mijn hand sorteren

Mijn hand op een andere manier sorteren

U kunt uw hand Uw hand is de rij (of: rijen) kaarten onderaan het scherm. Als u alle kaarten uit uw hand heeft gespeeld, wint u het spel. automatisch op verschillende manieren gesorteerd laten houden, of u kunt ervoor kiezen om uw hand zelf te sorteren.

De manier van sorteren veranderen

In menu Start nieuw spel klikt u
Instellingen en Voorkeuren
, daarna kiest u Mijn hand

of: in menu Het spel spelen klikt u
Opties
, daarna kiest u Mijn hand.

Het venster Mijn hand wordt geopend, waar u de manier waarop uw hand wordt gesorteerd kunt aanpassen.

Voor een volledige uitleg van dit venster, zie de referentie Mijn hand.

Met het toetsenbord

Met de volgende sneltoetsen kunt u snel wisselen tussen de verschillende manieren van uw hand sorteren:

Ctrl+K houdt uw hand gesorteerd op kleur, dan op waarde: 123123.

Ctrl+L houdt uw hand gesorteerd op waarde, dan op kleur: 112233.

Ctrl+G houdt uw hand gesorteerd in een tableau: 4 rijen van 13 kaarten.

Ctrl+H laat u zelf uw hand sorteren.