Home > Help > Hoe kan ik > Statusbalk

De hints in de statusbalk gebruiken

Tijdens het spel kan de statusbalk u belangrijke aanwijzingen geven.

Els het uw beurt is, en er zijn geen berichten, dan is de statusbalk grijs. Bijvoorbeeld: Wacht tot Rosaline heeft gespeeld.

Als het uw beurt is, wirdt de statusbalk lichtgroen. Bijvoorbeeld: Uw beurt. Speel iets, of pak van de stok.

De boodschap die getoond wordt vertelt u welke dingen u op dat moment kunt doen.

Als u iets ongeldigs probeert, wordt de statusbalk rood. Bijvoorbeeld: Deze kaarten passen niet bij elkaar.

Soms wil het spel u iets vertellen dat niet belangrijk genoeg is om het spel voor te onderbreken. Zulke mededelingen worden getoond in een gele statusbalk: John Doe heeft de tafel verlaten.

Het bericht verdwijnt na enige tijd, maar u kunt het ook zelf verwijderen door op de sluitknop () te klikken.

Online status

Als u met andere mensen online aan het spelen bent, wordt de online status getoond:

Als dit permanent getoond wordt, heeft RRRummy een werkende verbinding met de spelserver. Als het pictogram knippert, probeert RRRummy opnieuw te verbinden.

Update-status

Als RRRummy een update aan het downloaden is, toont de statusbank dit pictogram:

Als de update is gedownload en klaar is om geïnstalleerd te worden, ziet u dit pictogram:

U kunt op het pictogram klikken voor meer informatie.