Home > Help > Schermen en Vensters > Spel is uit

Spel is uit

In dit venster ziet u het resultaat van een spel nadat het is afgelopen. U kunt ervoor kiezen om een volgende spel te spelen, of om de tafel nu te verlaten.

1. Resultaat van het spel

Hier ziet u of u heeft gewonnen of verloren, en wie de winnaar is als u dat niet bent.

2. Statistieken

Hiet ziet u uw statistieken. Zie de referentie Speler bewerken voor een volledige uitleg van elke statistiek.

3. Scores van de partij

Dit laat de scores van elke speler aan de tafel zien, tot nu toe. Zie de referentie Scores voor een volledige uitleg van de scores.

4. Verlaat tafel

Met deze knop verlaat u de tafel. In een spel tegen de computer wordt de tafel opgeslagen zodat u later verder kunt spelen. In een online spel tegen andere mensen kunt u nu het spel verlaten zonder het risico te lopen op strafpunten in uw competitie.

5. Volgende spel

Met deze knop start u het volgende spel aan uw tafel.