Inici > Ajuda > Com puc > Xat

Xatejar amb altres jugadors de la taula

Mentre jugues Online amb altra gent, pots xatejar.

Durant una partida Online, la barra de xat es mostra entre els menús i la taula:

1. Llista de missatges i caixa d'escriptura

A la llista pots veure tots els missatges del xat. Els teus propis missatges es mostren en blau, els de l'altra gent en negre.

Al final de la llista, trobaràs una caixa on pots escriure el teu missatge.

No cal lliscar cap avall! Només clica a qualsevol lloc de la llista de missatges i comença a escriure, i la caixa d'escriptura de missatges es farà visible de forma automàtica.

Com a alternativa a clicar dins de la llista pots prémer la tecla F8 per activar la caixa d'escriptura.

2. Obrir la finestra de xat

Si cliques al botó Més , s'obrirà la ocupació s'orienten de xat . Aquesta finestra ofereix les mateixes funcions que la barra de xat, però pot ser més còmoda de llegir.