Home > Help > Hoe kan ik > Chatten

Met andere spelers aan tafel kletsen (chatten)

Terwijl u met andere mensen speelt, kunt u kletsen, ofwel chatten.

Tijdens een online spel wordt de chat-balk getoond tussen de menu's en de tafel:

1. Berichtenlijst en type-veld.

In de lijst ziet u alle chatberichten. Uw eigen berichten worden in het blauw weergegeven, de berichten van anderen in het zwart.

Onderaan de lijst vindt u een veld waar u uw eigen bericht kunt intikken.

U hoeft niet omlaag te scrollen! U kunt gewoon ergens in de berichtenlijst klikken en beginnen met tikken, en het berichten-type-veld wordt automatisch zichtbaar.

Als alternatief voor klikken in de lijst kunt u de F8 toets gebruiken om het intik-veld te activeren.

2. Het chat-venster openen

Als u op de knop Meer klikt, dan wordt het chat-venster geopend. Dit venster biedt dezelfde functies als de chat-balk, maar is misschien gemakkelijker te lezen.