Inici > Ajuda > Com puc > Importar complements

Importar complements descarregats (només amb la versió instal·lable)

Si t'has descarregat alguns complements (com temes, baralles, llengües o jocs), llavors has de importar-los dins de RRRummy, per a què puguis usar-los.

Has d'importar un complement descarregat una sola vegada, la propera vegada que iniciïs RRRummy aquest trobarà el complement automàticament.

Importar fitxers de complements

Al menú Ajuda, clicar
Actualitzacions
, després elegir Importar complements descarregats.

S'obre una finestra de selecció de fitxers, on pots seleccionar un o més d'un fitxer de complements. Després clica sobre el botó Importar per importar aquests fitxers dins de RRRummy.

Català
Registre d'usuari