Home > Help > Hoe kan ik > Toevoegingen importeren

Gedownloade toevoegingen importeren (alleen download-versie)

Als u toevoegingen (zoals thema's, kaartsets, talen of spellen) heeft gedownload, dan moet u ze in RRRummy importeren, zodat RRRummy ze kan gebruiken.

U hoeft een gedownloade toevoeging maar één keer te importeren; de volgende keer dat u RRRummy opstart zal het de toevoeging automatisch vinden.

Toevogingen importeren

In menu Help klikt u
Updates
, daarna kiest u Importeer gedownloade toevoegingen.

Een standaard selectievenster voor bestanden wordt geopend, waar u een of meer toevoegings-bestanden kunt selecteren. Daarna klikt u op de knop Importeren om deze bestanden in RRRummy te importeren.