Inici > Ajuda > Com puc > Detalls de la taula

Veure les regles de joc abans d'iniciar una taula

Abans d'iniciar una taula Una taula a RRRummy és una combinació de regles de joc, un nombre de jugadors i opcionalment un límit de temps.

RRRummy guarda una llista de les taules favorites, perquè puguis fàcilment jugar als teus jocs favorits contra el número de jugadors que vulguis. Pots crear, esborrar i ordenar les teves taules preferides.
, podries voler veure les regles del joc Un joc és un conjunt de regles.

Pots crear el teu propi joc seleccionant les regles de joc que prefereixis.
, per decidir si t'agrada el joc o no.

Veure les regles de joc per una taula

Al menú Iniciar una nova partida, clicar
Partida Local
, després clica al botó davant del nom de la taula.

Ara, s'obre el editor de la taula per aquesta taula, que (entre altres coses) conté un resum de les regles del joc, amb enllaços d'ajuda en blau per a cada regla.

Si decideixes que vols jugar a aquest joc, llavors simplement fes clic al botó Jugar.