Home > Help > Hoe kan ik > Tafeldetails

De spelregels zien voordat ik een tafel start

Voordat u een tafel Een tafel in RRRummy is een combinatie van spelregels, een aantal spelers, en mogelijk een tijdslimiet.

RRRummy houdt een lijst bij van favoriete tafels, zodat u makkelijk uw favoriete spellen kunt spelen met het gewenste aantal tegenstanders. U kunt uw favoriete tafels toevoegen, verwijderen of sorteren.
daadwerkelijk start, wilt u mogelijk de spelregels Een spel is een verzameling spelregel-opties.

U kunt uw eigen spellen aanmaken door die spelregel-opties te kiezen die u het best bevallen.
zien, zodat u kunt beslissen of u het spel leuk vindt of niet.

De spelregels van een tafel zien

In menu Start nieuw spel klikt u
Computerspel
, daarna klikt u op het knopje voor de naam van de tafel.

Nu wordt het venster tafel bewerken geopend voor die tafel, dat (onder andere) een samenvatting van de spelregels laat zien, met aanklikbare koppelingen naar de help-pagina's voor elke regel.

Als u dan beslist dat u dit spel inderdaad wilt spelen, hoeft u maar te klikken op de knop Begin met spelen.