Home > Help > Hoe kan ik > Een speler verwijderen

Een speler van de tafel verwijderen

Het kan voorkomen dat u een ongewenste speler van uw tafel wilt verwijderen, tijdens een spel met andere mensen.

Voordat het spel begint

Als u het venster Beschikbare tafels nog ziet, dan kunt u de speler in dat venster verwijderen.

Als het spel net is begonnen

Als het spel net is begonnen, kunt u nog steeds spelers verwijderen die na u aan de tafel kwamen zitten. Voordat u uw eerste beurt beëindigd heeft, ziet u een verwijder-knop (afhankelijk van het thema, maar meestal een 'X') naast de naam van de speler. Klik op die knop om de speler van de tafel te verwijderen.

Tijdens een spel

Tijdens een spel kunt u een speler alleen verwijderen als die speler tijdens zijn beurt gedurende twee minuten niet heeft gespeeld. In dat geval verschijnt de verwijder-knop weer naast de naam van die speler, en kunt u de speler verwijderen.