Home > Help > Schermen en Vensters > Spelers aan de tafel

Spelers aan de tafel

In dit venster ziet u meer details over de spelers aan de tafel. U kunt ook de details voor uw eigen spelersnaam veranderen, of computerspelers aan de tafel vervangen.

1. Uw naam en details

Onderaan het venster vindt u uzelf. Uw naam wordt getoond, en uw huidige waardeding.

2. Bewerken

Met deze knop opent u het venster Speler bewerken voor uw spelersnaam. Hier kunt u het denkniveau voor de computer veranderen, of uw statistieken wissen.

3. Namen en details van tegenstanders

Hier ziet u de namen van de andere spelers, in dezelfde volgorde als waarin ze rond de tafel zitten.

Voor computerspelers ziet u ook hun huidige denkniveau.

4. Andere computerspelers

Als u een spel tegen de computer speelt, dan kunt u deze knop gebruiken om computerspelers te vervangen. Het venster verandert dan op de volgende manier:

The window after you clicked Change computer players

5. Computerspeler kiezen

Elke computerspeler wordt nu weergegeven door een keuzelijst waarin u een andere naam kunt kiezen. Omdat elke computerspeler zijn eigen spelstrategie heeft, kunt u de spelers uit de lijst kiezen die u het leukst vindt, of die voor u de grootste uitdaging vormen.

6. Toevallig

Met deze knop worden de computerspelers op een willekeurige manier vervangen. Natuurlijk kunt u elke speler weer veranderen voordat u verdergaat.